Trust Payrolling vanaf heden NBBU-lid

woensdag, 5 juni 2013

Vanaf 01-06-2013 is Trust Payrolling uit Nijmegen aangesloten bij de NBBU.

Wat de NBBU voor u betekent als inlener? De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) is dé brancheorganisatie voor meer dan 800 uitzendondernemingen, met name in het MKB. Een NBBU-uitzendonderneming voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen..

Betrouwbaar en vakkundig

De NBBU is uw garantie dat u met een vakkundige en betrouwbare uitzendonderneming van doen hebt. Hier leest u wat de NBBU voor u betekent en waarom u het beste met een NBBU-bureau in zee kunt gaan.

Vrijwaring Inlenersaansprakelijkheid

Per 1 juli 2012 gelden nadere afspraken met de Belastingdienst die leiden tot vrijwaring van inleenaansprakelijkheid. Als uw onderneming aan een aantal voorwaarden voldoet, dan kunt u als inlener niet meer door de Belastingdienst aansprakelijk worden gesteld voor de niet-betaalde Loonheffingen en/of BTW door een uitzendonderneming. Voor ons als brancheorganisatie en voor u als inlener is dit zeer goed nieuws. We hebben een toelichting geschreven voor inleners over het begrip inlenersaansprakelijkheid. Daarin staan ook de gemaakte afspraken.

Klik hier voor meer info over het NBBU lidmaatschap van Trust Payrolling uit Nijmegen.

Volg TRUST Payrolling