Zekerheid

Bij TRUST Payrolling uit Nijmegen bent u ervan verzekerd dat het payrollen van uw personeel op de juiste manier en volgens de wettelijke richtlijnen wordt geregeld.

NBBU

TRUST Payrolling is aangesloten bij de NBBU. De NBBU, Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen, is de brancheorganisatie voor het mkb-segment in de uitzendbranche en flexmarkt. Klik hier voor meer informatie over de NBBU.

NEN 4400-1 certificaat

TRUST Payrolling voldoet aan de normen zoals vastgelegd in NEN 4400-1 en is opgenomen in het Register van gecertificeerde ondernemingen. Download hier ons NEN 4400-1 certificaat.

WKA-verklaring

TRUST Payrolling verzorgt voor u de betaling van loonbelasting en de afdracht  van sociale verzekeringspremies. Om dit te bewijzen, kunt u hier klikken voor de meest recente verklaring van de belastingdienst.

G-rekening

TRUST Payrolling beschikt over een G-rekening. Een G-rekening is een geblokkeerde bankrekening waarmee alleen de Belastingdienst kan worden betaald. Op deze wijze kunt u er dus van uitgaan dat de loonheffingen netjes worden betaald. Het rekeningnummer van onze G-rekening is: 9912.11.650

 

 

 

Bel iconBel 024-3777904

Of laat ons u terugbellen

bel mij terug

Of stel uw vraag online
Bezoek ons

TRUST Payrolling B.V.
Hogelandseweg 23
6545 AC Nijmegen

routebeschrijving